בכניסה לקיבוץ , עין גב
 
 
053-9443542
זהו מספר מקשר
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
מרינדו
 
 
 
 
 
 
 

כתבה

 
 
 
 
 
 
 
דף הבית > כתבו עלינו > דרור בדרכים - טלה עד הבית
אחרי ששמעתי מכמה אנשי מקצוע שאני מעריך את דעתם על הבשר המשובח של "מרינדו" חיפשתי סיבה למסיבה וזו לא איחרה לבוא, ארוחת ערב השנה החדשה סיפקה עילה טובה להזמין הביתה 10 ק"ג צלעות טלה, חמש שדרות בנות תריסר צלעות כל אחת. כשקיבלתי את הבשר הבנתי מה יש לי בידיים וידעתי שדרוש כאן מינימום של תיבול: שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וטימין. סגרתי את הבשר 10 דקות בחום גבוה, הנחתי על מצע של תפוחי אדמה חצי מבושלים וצליתי לא יותר מ- 25 דקות. שמונה זוגות התחילו את השנה ברגל ימין. הבשר של מרינדו מגיע מעדר הכבשים של איתמר קנדליק ורועי תבורי שמתגוררים במושב כנף ברמת הגולן. השניים הגיעו ממרכז הארץ (איתמר לפני 14 שנה ורועי לפני שנתיים), כדי למצוא את חלקת אלוהים הקטנה שלהם, להקים משפחה, ליהנות ממרחבי הגולן וגם לגדל עדרי כבשים. משטרי המרעה הרחבים והפוריים של הגולן, מהם נהנים הטלאים כל השנה, הם הסיבה לאיכות הקבועה של הבשר - רך ועסיסי עם ניחוח מעודן וטעם משובח. לכבש יצא שם של בשר שמן, אך אין זה נכון לגבי הטלה שנשחט בגיל חצי שנה, כשמשקלו מגיע עד ל- 60 ק"ג. הבשר ב"מרינדו" עובר תהליך יישון מבוקר, הוא מפורק ונארז בידיים מקצועיות. אפשר להזמין צלעות, אוכף, שוק, כתף, בשר טחון, אוסובוקו, ספריבס, צוואר וחלקי פנים. משווקים אותו למסעדות יוקרה ולבתים פרטיים, מינימום 5 ק"ג להזמנה.